Boka här

Med hänsyn till rådande situation och COVID-19, behöver vi tyvärr meddela att vi ställer in Stockholm Car Meet även 2021.

Stockholm Car Meet har de senaste åren fyllt Solvalla med oförglömliga bilar, mat, tävlingar och möten med likasinnade människor. Dessvärre kommer detta inte att vara fallet i år men vi väljer nu att istället blicka framåt och vi ser fram emot att träffa er alla igen 2022!

Bilklubbarna ger en ovärderlig känsla och upplevelse för eventets besökare. Vi fokuserar därför på att ge Er ett trevligt och välkomnande mottagande för att visa vår uppskattning till Er. Som anmälda bilklubb får Ni en fin utställningsplats bokad för antalet anmälda fordon.

– När bilarna är parkerade bjuds era medlemmar på frukost, kaffe/te och en smörgås mellan kl 07-09.00

– Klubbens kontaktperson får tilldelat sig tidningar från respektive tidningsarrangör att dela ut till sina utställare

– Klubbens kontaktperson får ett antal gratisbiljetter till de klubbfunktionärer som ställer upp och hjälper till vid Er uppställningsplats med parkering m.m.

– Tävla om priset för dagens bästa bilklubb!

– Ni som anmäld klubb får i god tid innan eventet en specifik inpasseringstid utskickad till respektive kontaktperson. Vänligen kom i samlad trupp och vid den tid som klubben fått tilldelad. 

– Klubbens funktionärer har tillgång till arenan från 07.00 för uppställning och iordningställande av klubbtält/flaggor/försäljningsbord.

– Förköp av biljett kan ske fram till den 1 augusti klockan 09.00. Ni kan även komma med ert ekipage senare på dagen, så länge ni köpt förköpsbiljett. Biljett medtages och kommer skannas på plats. Givetvis går det bra att betala på plats men då till annat pris.


Driver Academy arrangerar allt kring bilklubbar och sportbilar under dagen.

För mer information om klubberbjudande, anmälan, biljetter, logistik och kontaktpersoner - KLICKA HÄR

Inbjudan till Bilklubbar - Ladda ner informationsblad här

För att förbereda er utställningsyta behöver vi mottaga klubbens anmälan senast den 15 juli.

För frågor kring anmälan och bilklubbar, kontakta:

Mail: info@driveracademy.se

Telefon: 070-3734800