Besökare på Stockholm Car Meet

Träffen öppnar klockan 10.00 och slutar 17.00. Inne på Solvalla får det plats drygt 1700 bilar. Enbart entusiast- och sportfordon släpps in på området. ”Vanliga” bilar hänvisas till parkeringar utanför. När det är fullt inne på Solvalla kommer vi att hänvisa alla besökare till parkeringar utanför entrén. Vill du vara säker på en plats inne på träffen – kom i tid!

Förköpet av biljetter är nu stängt men det går lika bra att köpa sin biljett på plats i entrén på Solvalla . Vi ser fram emot att träffa er på lördag!

Entré

Entré: 150:- för alla besökare, även förare av entusiastbil som köper biljett på plats. Barn under 12 år har fri entré.

Entusiast- & sportbilar

Självklart tar Du med din entusiast- eller sportbil till Stockholm Car Meet! Har du en fin bil att visa upp så följer den med dig in på utställningsområdet inne på Solvalla. Under dagen är bilen med och tävlar i ”Ten most outstanding” med prisutdelning med fina priser! 

Arrangören bedömer när utställningsområdet är fullt och då tas inte fler bilar in. 

Hitta till Stockholm Car Meet

Det går utmärkt att åka kommunalt till Solvalla. Ta pendeltåg eller t-bana till Sundbyberg. Därefter tar du SL:s ordinarie avgång Buss 113 till station Solvalla.

Buss nr 113 går från Blackebergs gård via Islandstorget (T-bana), passerar Solvalla och fortsätter därefter till Sundbyberg.
Här hittar du SL:s tidtabell för busslinje 113. 

Buss nr 112 har sin sträckning från Alvik via Solvalla och fortsätter till Spånga Station (slutstation). Det går även bra att ta tunnelbanan till Rissne (blå linje mot Hjulsta) och därefter en kort promenad på ca 10 min.