Välkommen alla bilklubbar till huvudstadens bilshow!

Bilklubbarna ger en ovärderlig känsla och upplevelse för eventets besökare. Vi fokuserar därför på att ge er ett trevligt och välkomnande mottagande för att visa vår uppskattning till er. Som anmäld bilklubb får ni en fin utställningsplats inne på området bokad för antalet anmälda fordon, samt andra fina extra erbjudanden på plats. Varje klubbmedlem köper sin egen entrebiljett.

För att förbereda er utställningsyta behöver vi få in klubbens anmälan senast den 15 juli.

Inbjudan till Bilklubbar – Ladda ner informationsblad här

Driver Academy arrangerar allt kring bilklubbar och sportbilar under dagen.
För mer information om klubberbjudanden, anmälan, biljetter, logistik och kontaktpersoner, kontakta:
Mail: info@driveracademy.se
Telefon: 070-373 48 68

Klicka här för att anmäla din bilklubb!

– När bilarna är parkerade bjuds de medlemmar SOM HAR KÖPT BILJETT FÖRKÖP på kaffe/te och en smörgås mellan kl 07.30-09.00 (biljett visas upp).

– Klubbens kontaktperson får tilldelat sig tidningar från respektive tidningsarrangör att dela ut till sina utställare

– Klubbens kontaktperson får ett antal gratisbiljetter till de klubbfunktionärer som ställer upp och hjälper till vid Er uppställningsplats med parkering m.m.

– Tävla om priset för dagens bästa bilklubb!

– Ni som anmäld klubb får i god tid innan eventet en specifik inpasseringstid utskickad till respektive kontaktperson. Vänligen kom i samlad trupp och vid den tid som klubben fått tilldelad. 

– Klubbens funktionärer har tillgång till arenan från 07.00 för uppställning och iordningställande av klubbtält/flaggor/försäljningsbord.

– Förköp av biljett kan ske fram till den 3 augusti klockan 14.00. Ni kan även komma med ert ekipage senare på dagen, så länge ni köpt förköpsbiljett. Biljett medtages och kommer skannas på plats. Givetvis går det bra att betala på plats men då till annat pris.

Boka din entrébiljett här!